VÁSÁRLÁSI TUDNIVALÓK - FITOMELATONINA, pszichokozmetikai termékcsalád, természetes növényi sejt kozmetikumok és referencia kozmetikai szalon

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

VÁSÁRLÁSI TUDNIVALÓK

VÁSÁRLÁS

Vásárlás és Megrendelés tudnivalók

Mielőtt használni kezdené a www.fitomelatonina.hu rendelési oldalt, kérjük, hogy figyelmesen olvassa el a Tudnivalókat! Az oldal használata az oldalunk látogatói számára ingyenes. És az oldal használatával, Ön, mint felhasználó elfogadja, illetve önmagára nézve kötelezőnek tartja az itt leírtakat. Miután alaposan áttanulmányozta az alábbi Tudnivalókat és abban olyasmit talál, ami az Ön számára nem elfogadható, úgy kérjük, hogy ne használja ezt az oldalt!


Árak és promóciók
Az oldalon feltüntetett összes ár az utolsó árat jelenti. A termékek kiszállítása a Magyar Posta által vagy futárszolgálattal történik. A kiszállítás költsége a Magyar Posta vagy a Pannon Futár szolgálta aktuálisan érvényes díjszabásaiban meghatározott árak. A termékek árai előzetes értesítés nélkül is változhatnak. A vevőnek mindig azt az árat kell megfizetni, ami a megrendeléskor volt érvényben. A terméket átvételkor kell kifizetni.

Házhoz szállítás
A megrendelés házhoz szállítása a megrendelés napjától számítva max. 10 munkanapon belül történik. Abban az esetben, ha a Termék nem lenne raktáron, a megrendelőt értesíteni fogjuk. Nem tudunk felelősséget vállalni az olyan hibákból eredő esetleges késedelemért, vagy károkért, ami kívül esik a hatáskörünkön.

Lemondás/Visszafizetési Politika
A vevőinknek joga van minden Fogyasztóvédelemmel kapcsolatban megfogalmazott jogot gyakorolni. Visszafizetésre, vagy lemondásra vonatkozó üzenetet ezen az e-mail címen fogadunk:  info@fitomelatonina.hu
 A reklamációt, ahhoz, hogy az érvényesíthető legyen, indokolni kell! Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy az olyan reklamációt ne fogadjuk el, amiben a vevő állítása (i) ésszerűtlenek.

Megvásárolt termék cseréje, és lemondása
A vevő jogosult az általa vásárolt termék cseréjére. Ebben az esetben minden szállításra vonatkozó, vagy egyéb, az új és a régi termék között felmerülő költség a vevőt terheli.

Az Eladó Jogai és Kötelezettségei
Kötelezettségek:  
A személyes adatokra vonatkozó szabályok szigorú betartása. Az ügyfeleink személyes adatainak védelme. A megbeszélt időszakon belül a termék eljuttatása a megadott címre.  
Jogok:Jogunkban áll megtagadni a kiszállítást, ha a megrendelő hibás, vagy nem létező címet adott meg. Nem vállalunk felelősséget a termék gyártója által közölt információkért.

Vevő Jogai és Kötelezettségei
Kötelezettségek:  
Valós telefonszám, e-mail cím és kézbesítési cím megadása. A megrendelt termék megfizetése. A házhoz szállítás díjának megfizetése. Legyen elérhető vagy személyesen, vagy a meghatalmazottja által a kézbesítési időszakban. Nem készíthet megrendelőlapot. Nem készíthet termékleírást, illetve nem adhat meg semmiféle téves, vagy a valóságnak nem megfelelő információt.
Jogok:A megrendelőnek jogában áll fogadni a terméket a megjelölt időintervallumon belül. A megrendelőnek jogában áll lemondania a terméket 7 munkanapon belül, a Fogyasztóvédelmi szabályoknak megfelelően.

A Felhasználási Feltételek változása

Az itt elmondott Szabályokon és Előírásokon bármikor jogunkban áll változtatni. A vevőre nézve, mindig azok a Felhasználási Feltételek az irányadóak, amelyek a megrendelés pillanatában érvényben voltak, vagy vannak. Kérjük, időnként ellenőrizze a Felhasználási Feltételek menüpontot, hogy figyelemmel követhesse azok esetleges változásait.

A honlapon szereplő árak forintban értendők, és tartalmazzák a 27% Áfá-t.


Megrendelését feladhatja Webáruházunkon keresztül, vagy e-mailben a következő e-mail címen:  info@fitomelatonina.hu


Minimális rendelési érték: 10000 Ft

A Refferencia Kozmetika Szalonban személyesen is átveheti a megrendelt árut. A személyes átvétellel megrendelt árut a megrendeléstől számított 5 napig tartjuk.


Magyarországi forgalmazás és referencia kozmetika szalon
1046.Budapest Farkaserdő u. 15.
Telefon: (+36) 30/ 355 - 8953


Email: info@fitomelatonina.hu  
        


Az oldal üzemeltetője és tulajdonosa
Qwintex Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.
 1142 Budapest Kassai tér 18.
Telefon: (+36) 1 3633-607
FAX: (+36) 1 2526-953
Email: qwintex@qwintex.hu
Adószám:
10484634-2-42
VAT: HU 10484634
Cégjegyzékszám:CG.01-09-073855
Bank: SBERBANK 14100237-78762749-01000009
IBAN: HU56 1410 0237 7876 2749 0100 0009
SWIFT: MAVOHUHB


Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz